Brother TD2130 etikettenprinter

De TD-2130 is een professionele netwerk labelprinter voor RD labels en rollen van 19 tot 63 mm – geheugenfunctie – 300 dpi, die wij indien gewenst ook inclusief installatie leveren.

De compacte TD-2000 labelprinter-serie overbrugt de kloof tussen desktop en mobiel printen.

 • Verbetert de productiviteit van medewerkers – heeft de flexibiliteit van een mobiele printer en de printsnelheid, functies en opslagcapaciteit van een desktop printomgeving
 • Meer flexibiliteit – de modellen die gebruik kunnen maken van de optionele batterij kunnen draadloos worden verbonden met mobiele apparaten, waardoor men niet voor elke afdruk terug hoeft naar het bureau of kantoor
 • Veelzijdig en efficiënt – direct draadloos printen vanaf smartphones, tablets en pc’s
 • Professionele Windows™ barcode labelontwerp en printsoftware meegeleverd
 • Afdrukken vanuit verschillende besturingssystemen en software met gebruik van Brother ESC / P-printertaal (ZPL II® emulatie compatibel) voor moeiteloze integratie in nieuwe en bestaande systemen

De TD-2120N/2130N op maat samenstellen
De TD-2000-modellen worden standaard geleverd met CD-Rom, handleiding, USB-kabel, AC adapter en professionele labelontwerp-software. Omdat elke printtoepassing anders is, zijn er tal van extra opties beschikbaar om aan vrijwel elke eis te kunnen voldoen. Met een op maat samengestelde oplossing worden de kosten tot een minimum beperkt, omdatu alleen die opties kiest die u daadwerkelijk nodig heeft.

De TD-2000 serie is uitermate geschikt voor o.a. de gezondheidszorg en laboratoria. In de folder vindt u voorbeeldtoepassingen en alle accessoires om het apparaat op maat samen te stellen.

Belangrijkste kenmerken:
Nummer TD-2130N
Afdruksnelheid (afhankelijk van het gebruikte papier/labelsoort) Max. 152,4 mm / sec
Maximum printbreedte 56 mm
Maximale afdruklengte 1 m
Minimale afdruklengte 6 mm
Milieuvriendelijke rollen

De brotherprinter neemt zijn milieuverantwoordelijkheden serieus. Het papier dat wordt gebruikt bij de productie van Brother RD-labelrollen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Brother RD-labels bevatten geen bisfenol-A, een chemische stof die veel gebruikt wordt bij de productie van inferieure labels. Daarom zijn Brother RD-labels veilig voor gebruik in de levensmiddelen industrie en niet schadelijk voor de gezondheid van jonge kinderen.

De netwerkmodellen (2120N en 2130N) bieden werknemers in de gezondheidszorg de mogelijkheid om snel en draadloos een grote verscheidenheid aan barcode labels te printen op elke gewenste plek of in elke situatie. Zoals in het laboratorium, de apotheek, de receptie of zelfs aan het bed van de patiënt. Met ondersteuning voor de meest voorkomende barcode protocollen, zijn alle modellen bij uitstek geschikt voor elke labeltoepassing in de gezondheidszorg.

Toepassingen:
 • Polsbandjes voor patiënten
 • Recepten
 • Doseringslabels
 • Labels voor monsters
 • Afspraakkaartjes
 • Labels voor microscoopplaatjes
Enkele voorbeelden van medicijnlabels: